Ontmoet uw Poolworx team...

Albert Kuijer


        

Ik ben erg trots om met Paul, Anna en Davey samen te werken en zo het team te vormen dat instaat voor de dagelijkse werking van Poolworx. Ik spreek 4 talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans), om u in uw eigen voorkeurstaal te kunnen helpen. Voorheen heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in internationale hotels, een wezenlijke achtergrond wanneer het aankomt op het maken van een verschil en het voldoen aan uw verwachtingen. Vanaf 1999 werk ik voor bekende bedrijven en implementeer ‘operational excellence’ methodes om hun werkprocessen en aansturingscapaciteiten te verbeteren. Vandaag, kijk ik er met Poolworx naar uit om u van dienst te zijn!  
Paul Innes


      

Technisch expert in Spanje….alle zwembad gerelateerde waterbehandeling problemen, installatie en onderhoud van Duratech warmtepompen, zwembad zandfilters, filterpompen en Spectravision LED verlichting. In Engeland werkte ik als senior installatie technieker bij ‘Total Cellars’, het plannen en installeren van drank en koelsystemen voor de recreatie sector. In 2006, ben ik, hier in Almeria, mijn eigen bedrijf ‘Paul the Pool’ gestart. Die een professionele volledige pool-onderhoudsservice aanbied. Ik ben zeer tevreden en blij om met Poolworx samen te werken om zo een ongeëvenaarde dienstverlening te kunnen bieden. 

Anna Bedford

  

Operations in Spanje… technisch expert voor Duratech warmtepompen, ik spreek twee talen Engels en Spaans, verantwoordelijk voor alle product en service gerelateerde zaken. In Engeland was ik ondernemer en runde er een succesvol Bar/Restaurant. Naast de nodige operationele organisatie talenten heeft het me ook buitengewoon sterke mensenkennis gegeven. Sinds 2006, werk ik als vertaler, en ondersteun ik mijn klanten met een breed pakket aan vertaal diensten.


Davey Rogiest


 

Onze klanten de juiste ervaring bezorgen, dat begint al nog voor wij u kennen. Als brand manager bij Poolworx zorg ik voor een correcte voorstelling van ons merk en de producten die we aanbieden. Onze klanten een naadloze ervaring bezorgen online maakt daar een groot deel van uit.

Of u nog maar pas op verkenning gaat, ons om informatie of hulp wil vragen, uw bestelling wil plaatsen, met ons wil samenwerken als installateur, of uw betaling correct wil afronden... Voor ons is het van start tot einde belangrijk.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang elk kwartaal speciale aanbiedingen, kortingen en het laatste nieuws voor uw zwembad!